Hej!

 
 
Första september och min fina lilla Plumosus står på skänken och grönskar. Tänk vad jag fick tjata på min goda blomstervän Ida att ta hem tant-växten åt mig. Och den finste krukan fann jag i hennes butik också.
Plumosus är för mig en såndär mysig, lummig växt som man bara vill borra in händerna i, och så får man inte för den är för skör.
 
När jag tänker efter så är det ett antal namn i växtriket som jag förknippar med mina egna tvångstankar. 
 
Apsvans: Man måste dra, dra, dra, dra! Dra i alla små runda pärlor till blad. De faller som små ärtor i golvet, men ack vilken härlig känsla att dra i dem.
 
Anthurium: Man vill bara klämma och känna. Den ser ut som plast, så man måste ju försäkra att den verkligen är riktig. Och så återstår en svart ful fläck från ens klåfingriga finger.
 
Vaxblomma: Doftar ajax, jag kan inte låta bli att äta lite av den. Älskar ju allt som har med citrus att göra.
 
Och så ska vi inte tala om mitt hatkärleks-ord. KRISPIGA tulpaner. Känns som att man behöver krama lite extra för att bepröva den populära "krispigheten". Hoppas på helt vanliga tulpaner i Januari. 
 
 
 
 
Hej alla fina!
 

Det är märkligt att en paus från bloggen går så fort, så fort att man inte märker att det plötsligt passerat ett halvår. 
 
Jag vill så gärna blogga, jag funderar på nya inlägg ofta men så kommer den där lilla spärren, stoppet som säger en att man inte är tillräcklig. Jag har höga krav på mig själv och skulle gärna vilja ta felfria bilder och bemästra texterna på en alldeles för avancerad nivå. Jag är inte fotograf och än mindre författare. Men hörrni, ni som fortfarande kikar in här ibland, vet ni vad?! Jag tycker det är kul att blogga och ska föröska att släppa det där lite. Om jag släpper in lite mera vardag, lite mindre perfektion och försöker att förbise mina rädslor för totalsågning, då kan det faktiskt bli en rullande blogg med blandade inlägg.
 
 
 
 
Och som om det inte var bländande nog med en kruka lik en discoboll. Det har flyttat in glittrande kuddar i soffhörnet. Kunde inte låta bli när det var fyndläge, ta 3 betala 2 på hederliga Rusta.
 
 
Nu fortsätter min måndagkväll i lugn och ro! Tuppen väcker mig omänskligt tidigt imorgon. 
 
Tack för att ni hänger kvar och tittar in ibland!
 
KRAM
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0