Måndag kväll

 
 
Hallå på er!
 
Kikar mest bara in för att säga hej! Här sitter jag i ljusens sken och har precis förundrats av Familjen Annorlunda. Den där Mirka är allt imponerande med sin stora familj, den här Mirkan hade ju aldrig fått ihop det. Här tycker man att man har huvudet fullt med mössor, vantar, aktiviteter och schema för två glada barn. Med olika viljor.
 
Våran måndag startade med ett tidigt tandläkarbesök för mig. Himla skönt att ha det avklarat för i år må jag säga. Och det stod bra till med gaddarna, ytterligare en lättnad det med. Tänk att man faktiskt går och är lite nervös innan besöket varje gång. Det ligger ändå i ganska färskt minne, att jag fick operera bort 3 visdomständer 2011. Det vill vi ju verkligen inte ha en repris på, så ont som jag hade efter det.
 
Till tjejernas glädje blev det fläskpannkaka till middag och mina rårörda lingon. 
Viola tjatade hela dagen om att hon skulle få stanna hos farmor när jag och Sigrid skulle gå till simskolan. Och ikväll när vi kom hem var alla både trötta, nöjda och glada.
Vaddå att man är helt nybörjare på det här med simskola, där satt jag och förväntade mig att få se hela spektaklet men badhus-snubben skickade iväg mig illa kvickt och min mamma-hjärna sa ju åt mig att hålla koll på flickebarnet, så att hon inte får en kallsup.
Medans Sigrid övade simning, satt jag i ett helt annat hörn och tänkte på hur själv egentligen lärde mig simma. Det var säkert i en sjö. För han den där badhus-snubben har i alla fall inte lärt mig och han har jobbat där i urminnestider sedan jag var liten. Sigrid var strålande glad när hon kom tillbaka i varje fall.
 
Nu ska jag faktiskt ta och läsa vidare i sista delen av den berömda triologin. Det är genom läsning jag kopplar ifrån hjärnan för en litet slag och antagligen vaknar man upp till ett riktigt vinterlandskap imorgon.
 
Hoppas ni haft en mysig måndag allihopa!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0