Fredag 17/1

 
 
 
Hej på er!
 
Den här fredagen har ägnats åt hemmamys i full bemärkelse. När vi vaknade på morgonen var Viola blossande röd och febrig. Jag har passat på att plocka och fixa lite, lagade en uppskattad allt-i-ett-kyckling i ugnen och nu blir det snart fredagsmys med popcorn och film. Vi tänkte titta på Anastasia idag, har för mig att tjejerna inte sett den innan, så vad passar väl bättre än en fin Disney-film en kväll som denna? Ljusen är tända och snön yr utanför.
Viola känns piggare tack och lov, men idag behöll hon nattlinnet på och låg ganska länge under täcket i sin säng och tittade på tv. Sigrid har varit iväg och handlat fredagsmyset med mormor och morfar. Hon fick med sig en lista och pengar så att hon kunde fixa det alldeles själv. Duktiga tjejen!
 
Jag har passat på att kika lite på H&M Home och deras pastelliga nyheter. 
Den rosa dipdye-kudden känns helt rätt! Det här fina linnefodralet får säkert flytta hem till oss. 
 
 
Imorgon ska jag springa några ärenden på förmiddagen när butikerna öppnat. Sista förberedelserna för kvällens maskerad. Temat är internationellt och ni kan nog inte ana vad jag ska klä ut mig till :)  Vi får väl se om jag bjussar på en bild här sedan.
 
Nu ska jag slå på lite musik i bakgrunden och fixa lite med myset. Jose är favorit alla gånger, honom kan man inte tröttna på. Nya fina Stay Alive får runda av detta inlägg och jag önskar er fortsatt fin fredag!
 
 
 
                 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0