Fika bör man...

 
 
Tjatja bloggen!
 
Vinteronsdag och här sitter jag och sipprar kaffe under min lediga eftermiddag. Allt i sin ordning!
 
När jag hämtade barnen på dagis hittade jag busiga Viola under bordet och Sigrid satt och övade på att skriva alfabetet. Men det tog väl sådär ungerfär 2 sekunder för dem att hoppa i overallerna när jag nämnde varm choklad och kondis-fika.
Yes, vi valde med oss ett par prinsessbakelser och en semla hem.  Onsdagsfika är väl trots allt det bästa, när jag vet att tjejerna inte alls är sugna på mat när jag slutat jobba.
 
En smula farligt är det kanske att bo i samma hus som ett konditori, det är lätt att tänka tanken att gå dit, men vi har lyckats hålla oss med dessa lyxfikor till få välvalda tillfällen. Som idag, snön yr där ute och man vill mysa till det lite extra. Några extra kalorier här och där. Hela lilla familjen på gott humör och vi kan nästan under tystnad sitta och njuta av dessa bakverk.
 
Nu har jag lovat tjejerna att leka med dem en stund. Kan ju nästan gissa vad det blir för lek, nånting med en ponny och hans vänner. Perfekt, för det är vid dessa tillfällen jag brukar smygrensa lite bland deras leksaker.
 
 
Obligartoriska emaljmuggen till den varma chokladen.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0