Favoriter

 
 
 
Idag tänkte budget-tipsa lite! Det här är mina hudvårdsfavoriter som inte kostar många pengar. Lumenes Berry Refresh med Arctic Cloudberry är en serie med frisk och mild doft. Är man lite citrusälskare som jag, så tycker man säkeret om doften på även dessa.
 
Duschcremen, ja jag vill kalla den det, även om det är en kombinerad scrub enligt förpackningen. Mängden scrubkorn är inget att hurra för så jag anser att, är man ute efter scrubeffekten, kan man köpa en annan produkt. Men som showergel är det alltså riktigt härlig. Doftar underbart och jag använder denna så gott som varje dag. Det är alltså en av produkterna som har mest åtgång här i hemmet.
 
Bodylotionen är en väldigt lätt produkt som snabbt går in i huden. Ingen tyngd i denna inte och det är antagligen det jag älskar med den. Jag som haft turen med mig och fått en väldigt problemfri hud behöver inga feta krämer som jobbar stenhårt. Detta är alltså snabbaste lotionen att torka in, och så återigen doften. Tummen upp!
 
Jag är ingen storförbrukare av varken fot eller handkräm, mina händer är nästan aldrig torra. När jag använder handkräm är det mest för sakens skull och för att mjuka upp nagelbanden. Så dessa två produkter är inte  riktigt i dagligt bruk men även de är favoriter när jag ska vårda tassarna!
 
Dessa finns antagligen att köpa på Åhlens och liknande varuhus. Jag såg även att det fanns ett prisvärt kit med lotion och showergel på gekås när jag var där senast.
Jag handlade ett gäng senast när jag var över med färjan till Åland. Tror de låg på 29Kr/st just då.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0