Sovrum

 
 
Godkväll!
 
Onsdagen har ägnats åt vab med ena barnet, medans andra busade loss på dagis. Känns rätt ok att dela på dem en dag som denna, annars hade väl friska barnet klättrat på väggarna för att vi varit febertrötta och tråkiga idag. Morgonen började iallafall med att vi tittade på Lejonkungen, kan aldrig bli fel med den.
 
Lite har vi ändå uträttat. Eller någon annan snarare kanske, förnsterputsaren var här och gjorde resultat. Jag passade på att läsa nya amelia när han gjorde ett utmärkt jobb. Lilla jag putsar då inte själv, livrädd för höjder och för att vända fönster utåt. Huuuh, hemska tanke.
 
 
Idag får ni en liten titt i sovhyddan min, min höga säng som jag får ta ett rejält skutt för att komma upp i och årets allra första amaryllis har hamnat på gaveln. Får se när den kan tänkas blomma ut. Ska försöka vara sparsam med vattningen så att den inte blir lång och ranglig igen.
 
 
Drömfångaren är ny och vart den får sin slutliga plats vet jag inte, den får hänga på stången nu och jaga iväg nattens alla oroligheter.
 
Bonde söker fru på dämpad volym här ikväll, tävlar lite i ljudnivå mot regnet. Men vad gör det när man kan slösurfa med datorn i famnen.
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
♥ 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0