Kort i rocken

 
 
Godmorgon!
 
Såhär ser det ut i vårt badrum varje morgon, den där ikea-stolen från barnens rum står uppställd vid handfatet, redo för korta personer att hoppa upp på. Och nej, det är faktiskt inte barnen som ställer sig för att tvätta händerna, de når så bra ändå. Det är bara korta jag, som inte når upp till spegeln för att lägga dagens ansikte utåt.
 
Fram tills för ett par veckor sedan gick min trojänare, plastpallen i graven. Den som jag alltid stod på för att komma i höjd med spegeln. Det som hände vara att jag brakade rakt genom den, med mascaraborsten i högsta hugg. Fötterna skar jag i plasten och ja, mascaran den hamnade naturligtvis lite här och var.
 
Nästa lilla ting på inköps-listan är därmed en redig pall från BabyBjörn, hur löjligt det än må låta är den mest nödvändig för mig och mina 153 centimetrar över havet. Hittills funkar det finfint såhär, fast barnen vill såklart ha sin vita stol tillbaka.
 
 
.
 
Nu är det mesta av morgonens bestyr avklarade. Det är strax dags att ordna lunch innan samtliga i familjen beger sig till arbete och dagis.
 
Önskar er en skön torsdag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0