Fixa frisyren och lite rött till helgen.

 
 
Tjingtjing!
 
Här var det visst redan kväll, känns som att veckan gått ovanligt fort.
Jag smög in på systembolaget efter jobbet för att leta efter en röd liten goding som jag nyligen smakade på. Det slutade med att jag tog samma gamla goding det brukar bli istället. Förändring förnöjer inte idag heller, speciellt inte när de rört ihop det med ordningen i butiken också.
Jag vet aldrig vad vinerna heter, jag vet bara att den här är god, den som stod i andra hyllan från kassan nästan längst ner till höger.
 
Nu har jag memorerat dess nya plats och till helgen skall jag njuta av den tillsammans med en bit choklad.
 
Tips på bra vin mottages gärna ändå såklart.
 
.
 
Sigrid, min lilla stjärna var så go framför spegeln idag. Fixade med luggen med stort tålamod. Nedan kan ni se full koncentration och det som inte fångades på bild var frustrationen av att spännena föll av efter en stund. Stackarn som jobbade så hårt med dagens look.
 
 
Denna lilla femåring har redan tappat sin fjärde tand också. Denna lilla mamma blir lika skärrad för varje gång. Jag minns hur det blev med första tanden, det var strax innan flytten och jag höll för ögon och öron och var på god väg ut genom ytterdörren när faster fick rycka loss den. Jag kan hantera mycket men inte allt. Men Sigrid, hon är minsann duktig när det kommer till att tappa tänder, lika glad blir hon varje gång.
 
.
 
Nu var det sluttjatat för denna torsdagen!
 
Kram på er
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessan

Alltid svårt det där med viner, har du iPhone kan du ladda ner appen "Vin". Det är allt om mat som tillsammans med några sommelier, betygsätter systembolagets viner. Nästan alla med bra betyg är riktigt goda! Mina favoriter är Gnarly head, Briccotondo och Masi. Kram

2013-10-23 @ 06:47:53
URL: http://jessansworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0