En höstig dag i Oktober

 
 
Hej på er!
 
Idag, nästan ett år senare, beslutar jag mig för att det känns rätt att publicera ett nytt inlägg. Jag har egentligen inte varit upptagen med något särskilt, men dagarna har flutit iväg och några förändringar sedan sist har det såklart också blivit.
 
Den här lilla familjen bor numera i en trea några meter från förra lyan. Vi trivs fint här och den största anledningen till flytten var att jag skulle få ett alldeles eget sovrum.Som ni märker på bilden ovan, så har inte några bilder till ramarna i vardagsrummet hamnat på plats, allting tar sin tid. Fiskbensparketten knarrar för fullt och det kanske är någon av de få sakerna jag egentligen har att gnälla över.
 
Just idag har vi ledigt och strax börjar jag förbereda dagens middag som ska bestå av kålpudding och hemkokt lingonsylt!
Vattnet i huset är just nu avstängt för ett ledningsarbete och jag har fyllt någon bunke med vatten utifall det skulle behövas lite innan det sätts på igen.
 
Jag hoppas att jag känner suget att återkomma hit igen, just idag är en sådan dag! När det gått en längre tid såhär, känns det som att man har en hel del inspiration och saker på lager att berätta om. Att jag känner att det kanske kan finnas ett innehåll till inläggen också. Och så har jag släppt lite det där med presation också.
 
Kram på er alla fina människor!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0