Fredag med Billy

 
 
Godmorgon!
 
Ytterligare en snabb vecka har passerat. Jag börjar få lite jullängtan och har varit nere i källaren och sneglat på kartongen med stjärnor, kulor och annat pynt. Jag tar nog och tjuvstartar adventsfixet alldeles snart, i alla fall med mitt hjärta med bjällror som får hänga i köksfönstret.
 
Helgen ska spenderas på arbetet och hemma med min tibetanska spaniel, Billy. Han har några år på nacken,15 ungefär. Så han hör väl lite dåligt ibland kanske. Eller så hör han vad han vill höra helt enkelt, eftersom han reagerar när det gäller att gå ut, få godis eller annat som gör en liten hund glad. Vanligtvis bor han hos mina föräldrar och han är pappas bästa vän. Men nu har de åkt iväg på en Finlandsresa, så Billy får hålla mig sällskap över helgen.
Vädret är inte det mest fantastiska och snart får det bli en promenad i regnet. Även här önskas inte mer julkänsla, frost och kanske en gnutta snö.
 
 
Vanlig morgonvy mot sovrummet, innan sängen är bäddad och det är väl tid att ta tag i det snart. Jag har hunnit göra mig iordning för dagen och druckit ett par koppar kaffe.
 
 
 
 
Min lilla gamling har blivit så vit om nosen, det är riktiga ålderstecken det. Det är mysigt att ha honom hemma, han tittar på mig så lugnt och nosar runt lite smått.
 
Nu önskar jag er en härlig fredag så hörs vi snart igen!
 
Kramkram

Kommentarer
Postat av: JUNITJEJ

Vilken söt hund!

2013-12-08 @ 19:47:25
URL: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0