Nya bloggtankar

 
Hej och snart jag kan även önska god jul!
 
Hur har ni haft det hela hösten? Jag har varit fullkomligt uppslukad av annat som ni märker. Tydligen finns det ett visst intresse för den här bloggen ändå, eftersom mina nära vän E påpekade något om glesa uppdateringar och en viss saknad. Detta är alltså för dig:)
 
Det är många tankar som cirkulerar och vissa gånger har jag funderat på att nischa mig helt och bara skriva om ett enda ämne. Men vad skulle det kunna vara? Det finns massor med bakbloggar och om matlagning. Dessutom är det ingen dum idé att kunna baka från början, innan man ens ger sig in på banan. Hur skulle det se ut om jag försökte mig på nån slags cupcakes igen? Min frosting skulle likna korvar i jämförelse med alla roskreationer. Den som hängt med från min begynnelse i bloggande, vet att för sådär många år sedan gjorde jag någon form av cupcakes. De var riktigt fina och små, men det var då det.
 
Och om jag började recensera filmer? Tänkte en stund tillbaka på vilka filmer jag sett och varför. Johan Falk, rubbet! Inget annat!
Och varför? För att Kinnaman är dragplåstret. Inga konstigheter. Ni som känner mig vet att jag inte utvecklas där heller. Han tillför samma sorts glädje dag ut och dag in. Vad filmerna egentligen handlat om vet jag ju inte nu i efterhand.
 
Jag skulle alternativt kunna börja blogga om Kinnaman. Döpa om den till "minnen av Kinnaman", men det skulle  framstå som en blogg skriven av Mirka 14 år.  Den där heliga stunden i soffhörnet, helst väldigt ensam för då är det bara han och jag. Och inte blir det ett dugg pinsamt när jag gråter en skvätt, när han står där och ser snygg ut. Någon har varit singel lite för länge, ni märker.
 
Nog om det
 
(Not, vem kan få nog av Joel?)
 
Men OM jag ska fortsätta blogga så får den väl helt enkelt hänga med som tidigare. Jag får köra lite gott och blandat med vardag och annat. Det blir säkert ett makalöst recept ibland, om jag bara kommer på det. Och i december får jag lust att dra igång en önskelista för varje dag. Inte för att jag bryr mig om julklappar så värst längre. Jag vill ha lite lugn och ro så är jag nöjd. Snö också tack.
Men min blogg är lite ytlig, glöm inte det.
 
Tjingtjing!
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Jag tycker helt klart att du ska bloggga på som vanligt. Gillar din blandning bland dina blogginlägg.

2012-11-27 @ 09:27:52
URL: http://fifflas.blogg.se
Postat av: Jess

Kör på det som känns bra, jag gillar att kika in här iaf :) Kram

2012-12-01 @ 17:46:50
URL: http://jessansworld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0