Adventsshopping

 
Igår blev det en lång eftermiddag med J på byn. Hade memorerat lång lista på saker som skulle inhandlas innan barnen kommer hem igen. Min tanke var att hinna fixa adventsmyset, så att de känner juldofterna när de stiger innanför dörren ikväll.
Kanske har jag lyckats ganska bra denna gången, absolut inte överpyntat för att det ska bli jobbigt att ta ner igen. Sen kommer ju dessutom granen in oom ett par veckor och bara den är ju ett frustrationsmoment de första dagarna i Januari.
 
Och att memorera en lista med julpynt innebär naturligtvis att det är tillåtet att sväva ut och råka dra till med långt kvitto på Lindex också. Det var bara i förbifarten.
 
 
Så lite sånt här och nån bh rikare blev jag.
 
(varning! fruktansvärd mobilbild, det är ungefär här man pikar till tomten om att det vore läge med en bättre kamera...)
 
När vi väl var hemma efter allt handlande, fixade vi (jag) ihop adventsljusstaken och lite annat pyssel. För att J skulle känna sig något mer delaktig fick hon äran att strössla ner glittriga stjärnor i min lykta (huuu, rysningar!). Men det blev ju helt ok ändå!
 
Nu har jag hur mycket som helst att ta itu med! Vi hörs!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Angelica

Den blusen vill jag också ha!

Svar: Den är jättefin! Köpköp!
Mirka Kantola

2012-11-29 @ 09:47:54
URL: http://fifflas.blogg.se
Postat av: Anonym

Bra att du bloggar igen! :-)

2012-11-29 @ 11:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0