Om bilder och lite annat kriminellt


Visar mina planterings-skills, höhö.

Hallå snyggingar!

Tisdag tågar in med solen i skyn och humöret på topp. Det är väl så när den nya årstiden ligger i luften. Helgen susade förbi i rask takt och aktivitet har vi haft gott om. I söndags var vi på korvgrillning med L's familj på Holmen, vädret var fantastiskt fint för utevistelse. Gårdagen började vi med att ta ut dockvagnarna på stan. Gissa själv hur det kan ha sett ut, jag med två kors-och-tvärs springande tjejer. Den ena körandes på muminpappan med en tendens att skjuta ner hela ekipaget ner för gågatan. Jag sprang lite där, jag som egentligen inte sysslar med sånt. Springande.

Jag droppade tjejerna hos E & T när jag tog itu med ett trist ärende på banken, då mitt konto utsattes för bedrägeriförsök i söndags. Någon som fått ett intryck av att jag skulle vara rik med förmögenheter att ta av? Då har den personen garanterat tagit fel, här har ni Kyrkråttan af Gislaved. Nu är det tack och lov ordnat och slutet gott.

När vi ändå tar ett snack om stulna saker, kan jag inte låta bli att nämna att jag ser en del när jag använder mig av det såkallade nätet. Det är inte så att Mirka goes skogstokig så att det ryker ur de finska öronen och den berömda kniven åker fram. Men jag ska nämna att jag håller koll på mina grejer. Bilder och då menar samtliga, även de jag skapat med texter och kollage. Jag är ju en ganska snäll själ om man bara kan tänka sig att länka innan man snottar och ser glad ut.
Nu håller jag givetvis ett extra öga på personen som tagit en sak som jag faktiskt gjort i datorn. Sparat ner den utan att ändra namn.
Jag är inte speciellt hårt drabbad av detta men det händer visst även lilla mig nån gång sådär. Tänk vad en liten länk kan göra skillnad hörrni. Då hade dessa rader aldrig sett dagens ljus.


Nu ska vi tänka på roligare saker, eller hur?  Hoppas ni hinner njuta lite av vädret, sluka in lite vårfeelings och få en riktigt bra dag!

KRAM PÅ ERKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0