Nu var det äntligen helg igen! Fast jag tar inte helg riktigt än, ska köra ett arbetspass imorgon också. Veckan har gått ovanligt fort med arbete, några långpromenader och gårkvällen på mingelkväll/gala för Svenskt Näringsliv på Höganloft. Var tröttare än tröttast när jag dundrade i säng igår kväll, så efter en god natts sömn är jag igång igen.


Efter ännu en förmiddag med städning inser jag att en ny matta till vardagsrummet står på önskelistan. Den gamla vita som ligger där är inte så vacker längre. Har redan tidigare haft en ådum som jag älskade och kanske ska man under nästa varuhusvisit slå till på en ny. Denna gången i off-white.
Helgen går i melodifestivalens tecken. Finalen ska givetvis ses hemma i soffan och den här fredagen vill jag höra en extra gång på Molly. Hennes låt är väldigt fin, så det är svårt att avgöra vem man riktigt håller på imorgon kväll.


Jag är fömodligen den som ligger efter med införskaffandet av den omtalade tejpen. Men nu blir jag faktiskt sugen när jag ser en drös med nyheter hos Inreda. Kanske man man göra riktigt fina skapelser på köksväggen med denna.
Veckans finaste inköp måste bli min Cambria-orkidé som fått ta plats inne hos barnen.


Och så var vi där vid detaljerna igen. TineK-pennorna som får mig att tro att skriften blir extra lyxig. Den här godingen med tofs lockar till inköp. Små (o)viktiga ting, åter igen. På jobbet har jag mitt fodral med de viktigaste pennorna, dock inte TineK. Som ingen får röra. Helst.


Som avslut på fredagens favoriter får det bli den här våriga canvasväskan från Lindex. Japp, det är nu tygskorna börjar åka på, solbrillorna plockas fram och vantarna åker tillbaka i vinterförvar. Eller kanske inte riktigt än. För snön kom tillbaka. Men hoppet om varmare väder består!

Ha en riktigt skön helg nu!


KRAM PÅ ER!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0