Over the RainbowGodmogon tisdag!

Titta, titta en ny lockande doft med [bubbel] från I love... Jag måste investera såklart. Den utlovar syrliga och söta bär i en himmelsk blandning. Och så är jag såld på förpackningen med.

Här ska ses sista avsnittet av Desperate Housewives idag. Tänkte ladda med något gott att mumsa på till. Och så blir det röd dag i morgon vilket innebär ytterligare ledighet. Men jag är hyffsat pigg nu så jag hade likväl kunnat jobba på som vanligt känner jag.

De senaste dagarna har varit blandade med både lugn och påhitt. Jag har hunnit putsa fönster i vardagsrummet(!!!) också, tänka sig. Jag som skakar av skräck av att öppna fönster ut mot gatan på det viset. Får känslan av att hela rutan ska falla ner i någon bil nedanför som står parkerad. Tur att jag fick lite hjälp med att vända fönstrena. Belöningen efter fick bli att Sigrid och E hämtade mjuklglass åt oss alla. Första för i år och lika gott som vanligt.
Barnen har fått kika in på sommardagis och de verkade trivas direkt och jag fick efterlängtad Max-mat i lördags! Chilicheese alltså. Finns det något godare? Synd att man ska behöva åka några mil för den sakens skull. Vi har ju inget liknande till matställe här i byn.

Nu är det dags att svepa sista koppen kaffe och få på sig ansiktet.

Vi hörs!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Karin

Den ser god ut:)

2012-06-05 @ 10:42:08
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0