One last time

 
 
 
 Hur bra som helst
 

Skull

 
Haffat nya örhängen i förbifarten/Rusta 29kr
 
 

ny väska

 
Tjingeling!
 
Här blir det en paus i städningen, ska inte skryta med att det går så snabbt just nu, men jag gör så gott jag kan.
Morgonen började med en sväng till solariet och även ett varmt bad för min lilla fot. Nu är städmusiken på och lunchfunderingarna pågår. Tror det blir något riktigt snabbt för min del.
 
Tänkte visa väskan jag hittade igår. Var fullkomligt inställd på att det skulle bli en svart men när jag såg denna i brunt var den helt klart snyggast. Nu har jag alltså en bra väska att få med in på flyget med axelrem, vilket jag behöver när jag fortfarande kommer att ta mig fram på kryckor då.
 
 
 
 
Ha en finfin dag!
 
KRAM
 
 
 
 

Dofter

 
Hej på er!
 
Har en oförskämt bra dag idag, blev helt ställd när jag kom till ortopeden och de beslutade sig för att inte gipsa om mig. Kan ju inte bli gladare, men jag är ändå lite skeptisk till om detta är helt rätt. Den utlåtelsen fick jag redan innan läkaren tittat på mina röntgenbilder?! Man brukar väl slänga en titt på dem innan man uttalar sig. Och sen gick han lite halvt och kikade på bilderna och sa att det inte var läkt. Så jag får inte gå på det än på ett tag och jag hoppar på kryckorna som vanligt. Det ska dröja många veckor detta, sa han. Nu kan jag äntligen tvätta av benet i alla fall.
 
Lite nya lukta-gott har trillat in i badrumsskåpet också.
 
 
Nya favoriten, Clean-Skin.
Så här beskriver eleven.se doften : "Clean Skin EdP fångar den oemotståndliga doften av ren, varm, naken hud. Lockande noter med fräscha och krämiga inslag ger en känsla av naken hud direkt från duschen."
 
Den är helt fantastisk!
 
Och för att ha något att variera med:
 
 
Victorias Secret body mist - Pure seduction
 
Doft som aldrig sviker. Gott som godis!
 
 
 
Vad har du för favoritdoft?
 
 
 
 
 
 

familjen annorlunda

Vilket creepy öga jag har.
 
 

Tisdagshälsning från mig och mina pinglor!
 
Tjusigt väder, glada tjejer hemma och jag har haft fint kaffebesök i eftermiddags. Naglarna är åter målade och tills imorgon ställer jag mig in mentalt för ett återbesök hos ortopeden och röntgen. Imorgon är jag även framme på min sista spruta blodförtunnande, så det är nästintill värt att firas! Kan säga som så att det inte blivit lättare med tiden den här gången heller, jag vänjer mig helt enkelt inte vid någon form av injektioner. Det är jag det.
 
Ikväll blir det lugna puckar, läsa lite, sova lite. Vaknade i natt av att det luktade enormt av brandrök. Sover visserligen med fönstret öppet jämt, så det kunde ju kommit var från helst, men jag som är nojig funderade ju på om det brann någonstans i huset.
Det gjorde det förmodligen inte alltså. I natt får jag stänga näsan och försöka fokusera på sömnen istället.
 
Hoppas ni haft en fin dag!
 
KRAM
 
 
 
 
 

isn't she lovely

 
Godkväll!
 
Måndagen lider mot sitt slut och här finnes en ganska trött Mirka med lugn musik och lite bloggspan.
Har kännt mig lite sådär med foten idag faktiskt. Dels pulserar det just där det är brutet och det känns som att domningarna blir tätare ibland. Humöret har väl inte heller riktigt varit på topp, när jag så gärna vill ut och promenera i rask takt igen. Tiden går obegripligt sakta emellanåt.
 
Som om min lilla chef läste mina tankar, dök hon helt plötsligt upp med liten blomma och godis, efter att hon lånat min symaskin en stund. En liten krya-på-dig-hälsning som definitivt fick mig på bättre humör. Nu har jag något att mumsa på ikväll :) Thank you boss!
 
 
Mina android-bilder är väl underbara :)
 
 
KramKram
 

Å jag har funnit den!

Den perfekta weekendväskan i rosa, från Swedish Hasbeens. En klassisk modell, Overnighter bag, som blir mjukare med tiden och lär hålla en evighet.
Synd att den kostade mer än ensamma mammans plånbok håller för. Men den här godningen är just en sån jag är ute efter. Den som spar, han shoppar sen!
 
 
 
 

RSS 2.0