Från önskelistan till jul eller ej

Som jag nämnde tidigare, jag önskar mig egentligen ingenting till jul. Lugn och mys med familjen räcker gott och väl. Så de här småplocken kanske inte ska relateras just till julklappar, det kanske bara är små ting som jag finner lite mer intressanta.
 
 
Någon form av spännande läsning brukar funka för mig. En bok är en enkel sak att önska sig, det blir liksom oftast inte fel när det gäller mig. Mörka Platser känns aktuell just nu. Sen vill jag givetvis, som alla andra, läsa igenom den här tantsnuskboken. Här är det omgivningens stora förtjusning som säljer boken rakt av.
 
 
Önskepaletten är Too Faced Shadow Bon Bons, i finaste förpackningen får man alltså perfekta nyanserna av skugga, en primer och en fullsize-mascara.
 
Mitt doftljushjärta klappar precis lika hårt än.
 
 
 
 
Den 12-armade drömljusstaken forgiven av Josef Frank. Dream on.
 
 
 
Den tveklöst viktigaste önskesaken. Årets vintermugg 2012. Vinterskog.
Jag klickar nog hem den snart. Katastrofen skulle ju vara ett faktum om den saknades i samlingen.
 
 
 
Ännu mera bok, här med lite mer fokus på mat. Jag fortsätter samlandet av kokböcker och här är bara ett tips på vägen till Mirkas lycka. Om jag var din hemmafru har den där blandningen av recept, skrönor och bilder som lockar mig till sträckläsning. Kokbäcker och recept läser jag precis som vilken roman som helst.
 
Nu fortsätter min söndag i doften av blommande hyacint. Nyhetsmorgon surrar i bakgrunden medan jag passar på och plockar lite här hemma. Jag saknar mina barn så att det gör ont idag. Äntligen kommer de hem sen.
Jag har en pysselplan på gång och jag vet iallafall en Sigrid som är snabb att vilja hjälpa till!
 
 
Kram ♥

RSS 2.0