Söndagsmyser

 Hej vänner!

Igår var jag hemma hos J♥ med en bunt härliga tjejer för att fira födelsedag. Det var riktigt trevligt och maten vi åt och lagade smakade så bra så:)

Den här dagen var lugnaste lunket ever. Jag sov extra länge tyckte jag när jag vaknade av att telefonen ringde vid tiotiden. Inte ofta man sover så länge. På eftermiddagen fick jag frågan om att gå ut och äta med barnen och E, så det gjorde vi och sedan gick jag och Viola hem och pysslade med hennes nya växasäng som hon fått i helgen. Kom fram till att jag borde investerat i en kortare madrass till Sigrid också så att sängarna skulle spara plats och ha samma storlek i rummet. Men det får bli till nästa ikeabesök.

När Sigrid kom hem var mina föräldrar här en stund på kvällsmat och nu har jag nattat barnen för ett tag sedan.

Har kommit på att det är ganska bra att dela på barnen ibland. Så som vi gjorde idag. E tog Sigrid med till Farmor efter middagen och jag gick hem med Viola en stund. Det märktes ganska väl förra veckan när jag gick till bvc med Viola också. Jag som annars har båda barnen med mig vart jag än går, lämnade Sigrid hemma med pappa den stunden och Viola var såååå duktig på bvc att jag nästan fällde en tår av stolthet. Jag vet att just där hade nog Sigrid varit ett litet orosmoment för henne och det är nog jätteviktigt att jag ägnar dem egentid emellanåt när jag kan. Så nästa gång får Sigrid vara en stund med mig, så att vi kan hitta på precis vad hon vill. Det är lätt hänt att man låter barnen ligga på samma nivå och ser dem som ett ibland. Men det är ju faktiskt en liten ålderskillnad på dessa små töser och olika viljor har de också.

Nähepps, det var kvällens ventilation i bloggen. Imorgon är det lediga måndag igen! Jag återkommer snart igen!

KRAM PÅ ER!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0