Ny liten raring

Söta väskan som kom från H&M idag.

Godkväller kära besökare!

Igår blev det som jag sa en runda till biblioteket med barnen. Vi lånade med oss några flitit bläddrade böcker. Violas favorit är Pino och Sigrid ville ha med sig Pippi. Det är en riktigt rolig grej för barnen att gå till vårat bibliotek, för där finns en enorm stekpanna med "äggkuddar" som man kan sitta i och bläddra bland böckerna. Regnet det öste ner under hela tiden, men vem är gjord av socker? Inte jag och barnen i alla fall, vi varken gnäller eller smälter bort. Regnskyddet åkte på direkt efter att jag köpt ett nytt på jobbet och sen var det klart.

Idag var det en vanlig arbetsdag och jag påbörjade en ny idé som jag fick en timma innan hemgång. Nu ska jag sova på saken så är tankarna uppfriskade och klara tills morgonen igen.

Fick som ovan nämnt hem lite saker från H&M idag. Beställde detta bäddset för ett tag sedan och äntligen kom det. Och det är precis lika fint som jag trodde. Har även hållt span efter en midsommarklänning på Nelly, eftersom jag har ett presentkort att utnyttja, men det hjälps inte om man inte hittar något. Våra lokala klädbutiker har inte heller haft något lockande. Jag får helt enkelt nöja mig med den rosa lilla väskan när jag far västerut i helgen.

Nu önskar jag godnatt!

KRAM
Kommentarer
Postat av: Kickan

Härlig väska!

2011-06-27 @ 18:42:04
URL: http://mobler.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0