Dag 2

En person jag vill träffa just nu
Just nu är det två personer jag vill träffa och det är såklart mina döttrar. Jag har väldigt svårt att vara utan dem de dagar de är hos sin pappa. Jag längtar ihjäl mig och blir fruktansvärt rastlös. Men ikväll kommer de igen!

Sigrid är min äldsta dotter. Hon föddes i februari 2008 och hon har redan från början varit en liten samordnare som vet hur saker ska vara. På hennes sätt är det bästa sättet. Hon är väldigt duktig på det mesta och jag kan ha långa pratstunder med henne på kvällarna. Klok. Hon är väldigt pysslig och kreativ och den ådran kommer nog från mig skulle jag gissa.

Viola, min yngsta dotter föddes i februari 2009. En väldigt talförd tjej med sångtalanger utöver det vanliga. Inget öga torrt när hon sjunger Blinka Lilla Stjärna med sann inlevelse. Hon kommer garanterat bli en stor artist. Är ganska orädd och vågar prova nya saker. Att prova ny mat är jättekul och hon kommer säkert att bli min hjälpreda i köket.

Temprament har de båda. Så att de är finnar, går inte att gå miste om. De leker vanligtvis väldigt bra med varandra. Viola börjat ge igen lite mer när Sigrid styr och ställer. Så hon har vuxigt väldigt mycket i sig själv väldigt snabbt det senaste. Tillsammans älskar de att spela fotboll, baka med trolldeg och att gunga. Båda är väldigt duktiga på att hjälpa mig med hushållssysslor och det är oftast tjejerna som dukar bordet här hemma. Sigrid tycker att det är mysigt med tända ljus.Kommentarer
Postat av: Linn

Anthony saknar "iola" oxå haha , han har pratat om henne hela dagen :)

2011-06-30 @ 13:45:11
URL: http://linnemmamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0