Mmmmuuums för mina fötterMin finaste kroppsdel är definitivt inte mina fötter och definitivt inte deras lukt såhär års. Men jag hittade minsann min räddare härom dagen. Bara att spreja på så luktar de apelsin och mint istället. Och det funkar. Skönt svalkande spray som rekommenderas!


KRAM

Dag 2

En person jag vill träffa just nu
Just nu är det två personer jag vill träffa och det är såklart mina döttrar. Jag har väldigt svårt att vara utan dem de dagar de är hos sin pappa. Jag längtar ihjäl mig och blir fruktansvärt rastlös. Men ikväll kommer de igen!

Sigrid är min äldsta dotter. Hon föddes i februari 2008 och hon har redan från början varit en liten samordnare som vet hur saker ska vara. På hennes sätt är det bästa sättet. Hon är väldigt duktig på det mesta och jag kan ha långa pratstunder med henne på kvällarna. Klok. Hon är väldigt pysslig och kreativ och den ådran kommer nog från mig skulle jag gissa.

Viola, min yngsta dotter föddes i februari 2009. En väldigt talförd tjej med sångtalanger utöver det vanliga. Inget öga torrt när hon sjunger Blinka Lilla Stjärna med sann inlevelse. Hon kommer garanterat bli en stor artist. Är ganska orädd och vågar prova nya saker. Att prova ny mat är jättekul och hon kommer säkert att bli min hjälpreda i köket.

Temprament har de båda. Så att de är finnar, går inte att gå miste om. De leker vanligtvis väldigt bra med varandra. Viola börjat ge igen lite mer när Sigrid styr och ställer. Så hon har vuxigt väldigt mycket i sig själv väldigt snabbt det senaste. Tillsammans älskar de att spela fotboll, baka med trolldeg och att gunga. Båda är väldigt duktiga på att hjälpa mig med hushållssysslor och det är oftast tjejerna som dukar bordet här hemma. Sigrid tycker att det är mysigt med tända ljus.Dag 1


 

 

En bild på mig + 10 fakta om mig

 

1. Jag heter Mirka, 25 år gammal och bor i en liten pluttig ort i småland

2. Jag har en hund som inte bor hos mig. Han heter Billy och börjar bli ganska gammal nu. Han mår bäst med mina föräldrar, så han är väl mest deras egentligen.

3. Jag har ganska nyligen insett att jag utvcklat nån sorts allergi mot ananas. Upptäckte detta när jag åt en skiva på jobbet och svullnade i hela munnen.

4. Jag har inga syskon.

5. Jag har inget körkort. Och har inte några jätteplaner på att skaffa just nu heller. Jag har två fötter som fungerar.

6. Jag flyttade hemifrån som 16åring till Jönköping där jag gick gymnasiet. Nu är jag dock tillbaka i hembygden, på gott och ont.

7. Äter alltid kanterna på smörgåsen först. Runt, runt. Även smörgåsar utan kant.

8. Tycker att coca cola är överskattat. SÅ himla gott är det faktiskt inte. Fanta Citron är mer min grej.

9. Har spelat ett instrument faktiskt. Valthorn. och jag slutade ganska omgående också.

10. Jag är en hejjare på att göra smörgåstårta. Och sallad. Och mat. Men är inte så duktig på bakverk.

 

 


En utmaning

Hittade via vännen Lina som i sin tur hittat via Boel, denna utmaning som jag tyckte var lite rolig så den ska jag såklart vara med på.

Ett nytt ämne varje dag alltså

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 100 000 kr.

Dag 8 – Mitt andranamn – och vad jag tycker om det.

Dag 9 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Dag 10 – Meningen bakom mitt bloggnamn.

Dag 11 – Bild på mig och min bästa vän.

Dag 12 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Dag 13 – Någonting jag oroar mig för.

Dag 14 – En bild på ett ställe jag vart på.

Dag 15 – Mitt drömstad.

Dag 16 – En bild på mig själv för två år sen.

Dag 17 – Någonting jag ångrar.

Dag 18 – Ett ögonblick.

Dag 19 – Innehållet i min väska.

Dag 20 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Dag 21 – Vad jag åt idag.

Dag 22 – Min favorit plats.

Dag 23 – En bild på det jag köpte senast.

Dag 24 – Min favorit film.

Dag 25 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.

Dag 26 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Dag 27 – En låt som får mig att gråta.

Dag 28 – Mitt favoritprogram – och varför.

Dag 29 – Min favoritfödelsedag.

Dag 30 – Ett foto på mig taget idag + 3 saker som har vart bra dom senaste 30 dagarna.

HemnesHar ju sedan tidigare min stora vita hemnes-byrå stående i vardagsrummet och jag bara älskar den. Den står kanske lite konstigt till men jag tycker om möbeln för mycket för att överge den. Nu finns även en superfin sekretär till hemnesserien och den är ju precis lika fin den. Kanske kan man få plats med en sådan?! Skulle lägga mina små pysselalster där i kanske och använda den som arbetsbord för min lilla laptop.Finfin♥

Så med den fina lilla bilden från Ikea avslutar jag denna tisdag.

KRAMEn bok och svar på frågorUnder sommartid köper jag alltid lite nya böcker. Jag älskar ju deckare så det blir mestadels sådana. När jag var i Halmstad i helgen köpte jag tre nya pocketböcker och det här är den jag börjat på. Det får bli sträckläsning ikväll efter jobbet!

Jag fick ett mail för nån dag sedan med några frågor. Personen som skrev(vet jag inte vem det är) har börjat hänga med här i min nya blogg och han/hon hade lite frågor. Tänkte att jag tar svaren här och på mail till personen i fråga eftersom jag vet att det är frågor som dyker upp:

1. Bor du själv med dina barn nu?

Svar: ja.

2. När har du separerat?

Svar: slutet av februari/början av mars

3. Har du hittat nån ny?

Svar: nä

4. Hur går det med barnen och hur mår de?

Svar: Det går bra, de trivs jättefint här och på sitt nya dagis. Såklart kan det vara hårt att vara ensam men för det mesta går det kanonbra. Tjejerna är väldigt duktiga och kan väldigt mycket. De har dessutom fått börja på olika avdelningar på dagis och det var bara nyttigt tror jag. Eftersom tjejerna är sk. pseudotvillingar, krävs det nog att man delar på dem lite för att de ska få växa i sig själva och sin person. Båda är egna personer med olika intressen. Jag gör såklart mitt bästa nu för att allt ska bli fint framöver för tjejerna ♥

Nu har jag tagit upp vanliga frågor i det stora hela, för jag vet att det är fler som undrar. Vill man undra nånting annat kan man skicka en kommentar eller ett mail. Jag svarar så gott jag kan givetvis. Vissa frågor från detta mail är inte med.
Förmodligen har personen som skrev till mig nu fått min mail nån annanstans ifrån eftersom den inte finns med här på bloggen.

Men till er andra som också undrar nånting: mirka.kantola@hotmail.com

Och tack du som skrev så fint mail!


KRAMHär är jag igen!Hela helgen flöt förbi i Halmstad som jag nämnde i tidigare inlägg. Kom hem i ganska god tid i söndags och det var så härligt att få hem tjejerna igen. Vi gjorde egentligen ingenting resten av söndagen, passade på att läsa en hög böcker och bara va.

Igår var vi uppe tidigt i alla fall. På förmiddagen, efter att jag varit på ett möte, gick vi ut i solen och njöt. Det fick bli hämtmat till lunch som vi åt på balkongen och sedan gick vi ut igen. Promenerade ner till Rusta och köpte lite smågrejer och sedan hängde vi i Gislaveds grönskande dalenpark en stund. Kvällen fick avrundas med lite bokläsning och när Viola somnat fick Sigrid lov att sminka mig. Hon älskar att fixa frisyrer och sminka, så vi hade en riktigt rolig kväll och det slutade med att jag som vanligt såg rätt galen ut med blå ögonskugga över kinderna.Nu är det morgon igen och frullen, den åkte snabbt fram. Bästa stunden på dagen helt klart. När man har tid att sitta, Viola ber mig som vanligt att sätta på skaka rumpan med Sean Banan, och vi bara pratar om vad som ska hända under dagen. Dessvärre hinner vi bara umgås den här förmiddagen innan det är dags för jobb igen.


KRAM


Go west!Sådär, liten del av packningen fixad. Är hemma på turbolunch och har kastat i mig en smörgås i ilfart. Efter jobbet säger jag ajökenadjö till Gislaved och far västerut. Där ska jag stanna till söndag tänkte jag. Men vi ses väl där Gislaved?

Det blev en ful box att följa med på resan, men jag hade noll tålamod på systemet. Varför går man inte dit lite tidigare i veckan istället för att svettas med massa andra panikhandlare. Här var man iväg tidigt på förmiddagen och ändå är det rena rama gekås-varningen där bland flaskorna.

Imorgon äter vi sill och potatis! Jordgubbar skall också handlas!

Nu önskar jag er alla en härlig midsommmar!!!

KRAM


En bra start på dagen


Godmorgon♥
Jag gjorde ett ganska misslyckat försök att skaka yoghurten innan. Det är ju smart om man skruvar fast locket innan man skakar för kung och fosterland. Skåpsluckor, golv och väggar täckta av äpple, vanilj och kanel yoghurt. För det är den smaken som går hem mest hos mig. Sigrid drar en djup suck och skakar på huvudet och det beror förmodligen på att jag gjort något liknande de två sista morgonarna när hon som vanligt själv hällt ut ett glas mjölk över bordet. När sånt här händer kan jag inte låta bli att bli galen på mig själv.

Som igår, när jag skulle springa ner till jobbet och slog upp en ganska tung dörr mot stortån. Fick ont som f*n, svor åt mig själv lite just då och sprang vidare. Kom till jobbet och beklagade mig lite och sen jobbade jag på. Kommer hem och ser: Blod. Ett jack
Wonder why jag hade ont. Det gör fortfarande ont. Men att jag gick runt med tån så hela dagen. Hade varit snäppet mer eftertänkt om jag hade kollat direkt och satt ett plåster. OCH rengjort.

Nähepp, nu ska jag rusa/halta med stortån till dagis!

KRAM


Ny liten raring

Söta väskan som kom från H&M idag.

Godkväller kära besökare!

Igår blev det som jag sa en runda till biblioteket med barnen. Vi lånade med oss några flitit bläddrade böcker. Violas favorit är Pino och Sigrid ville ha med sig Pippi. Det är en riktigt rolig grej för barnen att gå till vårat bibliotek, för där finns en enorm stekpanna med "äggkuddar" som man kan sitta i och bläddra bland böckerna. Regnet det öste ner under hela tiden, men vem är gjord av socker? Inte jag och barnen i alla fall, vi varken gnäller eller smälter bort. Regnskyddet åkte på direkt efter att jag köpt ett nytt på jobbet och sen var det klart.

Idag var det en vanlig arbetsdag och jag påbörjade en ny idé som jag fick en timma innan hemgång. Nu ska jag sova på saken så är tankarna uppfriskade och klara tills morgonen igen.

Fick som ovan nämnt hem lite saker från H&M idag. Beställde detta bäddset för ett tag sedan och äntligen kom det. Och det är precis lika fint som jag trodde. Har även hållt span efter en midsommarklänning på Nelly, eftersom jag har ett presentkort att utnyttja, men det hjälps inte om man inte hittar något. Våra lokala klädbutiker har inte heller haft något lockande. Jag får helt enkelt nöja mig med den rosa lilla väskan när jag far västerut i helgen.

Nu önskar jag godnatt!

KRAM
Frukostklubben

På måndagar gör jag alltid en speciell frukost, istället för vanlig smörgås+yoggi. Barnen vet att de får nåt annat den här lediga dagen och att vi sen brukar hitta på något roligt tillsammans. Idag var det korv, ägg, olika grönsaker och nyponsoppa till dessert. Ibland gör jag pannkakor som slukas med god aptit.

Jag har drabbats av förkylning deluxe nu så jag drar mig ur planerna att gå till badhuset med tjejerna. Känns inte som att jag är upplagd för nån sjukskrivning den här veckan, eller resten av sommaren heller för den delen. Så snart ska vi istället dra på kläder för ett biblioteksbesök och sen får vädret utvisa om vi ska hänga på lekplatsen med L och barnen.

Regnskyddet till vagnen har fortfarande inte dykt upp och det känns nästan som att det är bud på att gå till jobbet och investera i en ny. Kanske ska jag ta en blommig härlig sak om den finns kvar.

Måndagar är bra dagar! Mirka ♥ Mondays!

Vilken är din favoritdag i veckan och varför?


KRAM
Gårdagens lördagsmys, dagens söndagsnjutning


Igår ville det regna hela eftermiddagen. Jag som på något märkligtvis förlorat mitt regnskydd till vagnen lät bli att dra ut barnen. Min vän L+barn kom och hälsade på och då passade jag och Sigrid på att själva smyga ner till konsum för att välja ut lördagsmyset. Det blev ett par tablettaskar och kexchoklad för tjejerna och Lokas nykomling, Coconut Dream och lite CheezeTwisters till mig.

Denna söndag är vi så ineffektiva vi bara kan. Vi låg uppkurade i hörnet av soffan och kollade på reprisen av bachelorette, jag slängde ihop lite mat iform av köttfärslimpa, potatis och lingon. Och nu sover i alla fall en del av radarparet på sitt rum.

Till morgondagen har jag planerat lite mer aktivitet så jag ser det som att vi laddar batterierna idag. Så skönt att göra det ibland också!

KRAM
afterwork

Kaffe i nyaste muminmuggen.

Halloj alla lediga! Här har man minsann inte varit ledig idag, utan jag är ganska nyss hemkommen från jobbet. Har varit en helt ok dag idag, är inte överdrivet trött än, så en kopp kaffe på det är nog lagom för att hålla mig uppe. My kind of afterwork. Viola tar en powernap och Sigrid gör nog snart detsamma där i soffan. Efter det har jag lovat en promenad för lördagsgodis, man kan ju hoppas att regnet passar på att dra förbi i just detta nu.

De senaste dagarna har jag i vanlig ordning varit på arbetet och några smygtittar på Emmaljunga 2012 har dykt upp, så vill man spana lite får man komma in och kolla hos oss! Gillade en hel del av färgerna faktiskt, blev extra förtjust i ett par av dem och en kan jag avslöja är lite rosa. Inte så konstigt färgval när det gäller mig kanske.

Ikväll kommer Linnsan hit. Fixar mina naglar som säkert förevigas på bild till bloggen. Skojskoj!


KRAM
Onsdag kväll

Ett par fynd från Ullared i helgen. Orkidé och en vit lampskärm till den gamla lampfoten från ikea.

Sådärja, dagens extra långa arbetspass är avklarat. Har precis kommit innanför dörren här hemma. På med lite musik, öppna fönstret och datorn och kanske ska man brygga en kopp kaffe till det. Just nu är man tvungen att spela lite sånt här. Behöver ett uppryck nu känner jag såhär på kvällskvisten.Ikväll ska jag vila efter dagen. Har varit trött som tusan idag trots några koppar kaffe. Imorgon har jag lite sovmorgon igen så jag ska minsann hinna med lite nödvändigheter innan jobbet. Sånt man kan passa på att göra när barnen inte är hemma. Handla mat och lyfta kartonger till källaren.


KRAM
Närheten till jobbet

En tunika och en sjal från Charmant hamnade i kundvagnen på stora gekås i helgen

Vad som är riktigt toppen är att jag bor så nära jobbet. Jag börjar jobba om nån minut bara men jag hinner nog minsann knåpa ett inlägg här innan jag springer de tio metrarna jag har ner.

En sak jag funderat på är hur man skulle rangordna saker man tycker är viktiga på sin arbetsplats.
Hur skulle Du rangordna dessa saker med det absolut viktigaste först?


  • Närheten
  • Gemenskapen
  • Lönen
  • Arbetsuppgiften
  • Bra chef
  • Miljön
  • Titeln/yrket
Alla saker är ju ganska viktiga egentligen. Men vad är allra viktigast? Och motivera gärna ditt svar.


KRAM
Förkylning pågår

Klockan strax nio.

Vilken ofrivillig paus det blev här. Jag hade ett avbrott i mitt internet så jag har helt enkelt gjort massa andra nödvändigheter. Det blev bland annat en resa till Ullared:)

Himlen ser riktigt mörk ut och snart ska jag promenera iväg med barnen till dagis. Tiden bara tickar iväg och helt plötsligt blir det bråttom. Jag känner mig dessutom sådär jobbigt förkyld med ont i bihålor och allt vad det heter. Precis såhär var det förra sommaren också och det var en riktigt envis förkylning den gången. Hoppas jag slipper det nu.

Ska visa några av ullaredsfynden senare. Några godbitar har jag hittat minsann!

Dagens motto får bli: What doesn't kill you makes you stronger


KRAM
Nionde juni.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. Jag är bäst på att gömma grejer. Denna morgon har jag sprungit och letat efter kameran för att jag la den på ett superdupersäkert ställe igår.


Här i byrån var den. Supersäkert ställe var det ja. Översta är definitivt en allt-i-allo-låda och där skulle säkert stans secondhand vilja ta med sig hälften till försäljning.

Vädret är mulet så för våran del blir det innesittar förmiddag och jag ska nog slänga ihop en fläskpannkaka till lunch. Sen är det dags för barnen att gå till dagis på eftermiddagen och efter det ska de vara hos sin pappa. Själv har jag både kartong-kaos och tvätt att ta itu med ikväll.

Sen tycker jag inte att ni ska lämna bloggen utan att lyssna på den här sköna låten. Med viss risk för att vilja sjunga och dansa med.


KRAM


Kan inte låta bli att bli förälskad i en del flickplagg från Zara. Är man halvbonde som jag får man ju ta och beställa hem via webshopen och det funkar ju lika bra det, fast det är roligare att klämma och känna i verkligheten. Det blir dock inga hemklickanden den här gången, för i helgen ska jag åka och shoppa på andra ställen.


KRAM


Vad är skräck...

... om inte detta åskoväder som precis drog förbi oss. Hoppade högt på balkongen och grannen skrattade gott. Sigrid vaknade och tvn dog precis innan slutet av Desperate Housewives. Suck. Nu återstår bara den friska luften som infinner sig efteråt, dörren får stå öppen en stund så att man kan sova lite i natt.

KRAM


Blå. blue. sininen.Idag dök en god vän upp på jobbet och gav mig ett nytt fodral till mobilen. Blev riktigt glad för detta och tänker använda den flitigt nu. Tack Y!

Dagen har spenderats hemma med tjejerna på förmiddagen och eftermiddag på jobbet. Varit mycket att göra och det är så skoj när det händer grejer. Då brukar jag tycka att det känns kul att gå till jobbet på morgonen därpå för att man vet att det finns en hög grejer att ta tag i på direkten. Jag älskar ju mitt jobb och skulle inte byta bort det mot nånting just nu. Tiden bara flyger förbi och ingen dag är den andra lik.

Strax börjar ett nytt avsnitt av desperate housewives och jag som lurade i min vän L förra veckan att det var det sista då. Så för en vecka sedan satt jag sent på kvällen och band blommor till studenten hos hennes mamma. Tiden går så snabbt och för mig kunde det lika gärna varit igår.

KRAM


Måndagslista

Leken är igång direkt på morgonkvisten...

Gjorde nån måndagslista i förra bloggen minns jag och det är ju lite skoj att hänga med, så nu kör vi en igen.

Idag måndag är jag glad för att:

♥ Mina barn vaknar på strålande humör
♥ Det är en festlig nationaldag och kanske blir det en tur till Andertorp för att fira
♥ Jag klarar mig himla fint för mig själv med mina små tjejor
♥ Kaffet i morse smakade extra bra
♥ Solen skiner
♥ Jag har fått äran att bli gudmor till en underbart fin liten tjej♥

KRAM
Morgonstund


Vi vaknade väldigt sent idag. Inte enligt planerna alltså. Vid den här tidpunkten hade jag tänkt att vi skulle varit ute och sparkat boll nånstans. Anledning till sjusovandet är ljudnivån som inträffar vissa nätter, som den här exempelvis, dagen innan nationaldagen. Det är hungriga, hormonstinna, berusade män mellan 18-25 som tar ton på gatan med en 150grammare i högsta hugg. Höga skratt, gälla skrik, babianvrål och kanske nån snyftande flickvän vid sidan om. Och helt plötsligt har de allra mest dånande bilarna placerats utanför min lägenhet. Lika bra att jag redan nu förklarar min hatkärlek till "Ojojs".

Fint att nattamaten är nära. Men, kan inte folk tugga och va tysta?

Tur inte flickorna störs nånting av detta. Själv blir jag galen av sommarhettan här uppe och håller ett fönster öppet för att få nån typ av luft in. DET är fullkomligt omöjligt när det kommer till alla kebadsmaskande människor på Ojojs. Helt plötsligt är jag delaktig. Några av er finns klart och tydligt på min vänlista på facebook.

Jag får skylla mig själv för att jag bor här jag vet. Det är värt besväret när man trivs så oerhört här.

Men kan man inte bara köpa en korv på Sigges i skogen och åka raka vägen hem...

KRAM

Sommarfärg

Sigrid hon slocknade på två röda idag. Hon bad om sin sedvanliga kvällssmörgås och jag väntade på att hon skulle be om lite vatten i sin mugg. Ingen fråga om vatten... nähe, så jag gick en runda förbi vardagsrummet och där ligger hon till hälften utanför soffan. Annars brukar jag alltid hinna hämta den där muggen med vatten och prata en stund med henne innan hon somnar. Igår pratade hon extra länge så det var väl det som gjorde sig påminnt denna kvällen.Dagen har förövrigt spenderats utomhus till större del. Vi har fått vår dos av motion, sol och värme. En glass slank också ner med en liter jordgubbar som dessert. Vi har spanat motorcyklar efter helgens "bike meet". Tjejerna är väldigt intresserade av denna typen av fordon och en simpel cykel lockar inte ett dugg när mc kommer på tal.Kvällen nu kommer att avrundas med en kaffe, nytt lager av min absoluta sommarfärg av nagellack. Tänker köra på den stenhårt nu under sommaren. China Glaze - Pool Party. Helt galen egentligen.


KRAM

Soliga söndag

Gammal bild på viola-goding

Typisk söndag hos oss är väl att vi busar runt på morgonen efter frukost och att jag lite zombieliknande lyssnar på svt's gudstjänst. Inte för att jag är troende eller så...vet inte varför faktiskt.
Snart är det på tiden att ge sig ut i härliga sommarvädret. Barnens solkräm har hamnat på villovägar igår så våran första sak att pricka av är att gå och köpa en ny. Tycker att det är lite knepigt det här med solkrämer. Brukar köpa apotekets men nu har jag bara tillgång till ica denna gången. Sen är vi nog sugna på att gunga tror jag. Eller jag är sugen på att gunga. Har förstått tjusningen med detta nu på äldre dar igen, när man rastar barnen så har man själv råkat sätta sig och dessutom få upp farten på farlig höjd.
Känns i alla fall riktigt härligt att vara igång med bloggandet igen!

Så jag återkommer snart igen:)


KRAM


ÖdmjukSatt och spanade nödvändigheter på ikeas hemsida precis och kom fram till sockerskålen, ödmjuk. Fruktansvärt nödvändig, sådär att jag köper den och så ska jag köpa lite bitsocker också som jag aldrig tidigare haft hemma. Annars var det mest hyllplan jag tänkte kolla efter. Har ju nån tanke om en jättelång hylla i vardagsrummet men vi får se om det kan bli verklighet när väggen vill vara aningens böjd.

Och mitt i allt ikeaspan loggar jag in på bloggen och ser....besökare??? Välkommen får jag väl hälsa då. Lite oväntat sådär. Utseendet på bloggen är ju absolut inte klart och lär väl inte bli om jag känner mig själv rätt heller. Välkommen, välkommen ♥

När man nyligen flyttat såhär finns det såklart en hel hög med saker att komplettera med. Det postitiva är att jag kan ha rosa och blommigt överallt om jag vill:) För här är ingen man som vill ha manligt. Det är ett tjejhem och det ska väl synas?!

Så jag behöver mig en ny tvättförvaring. Har letat ett tag och så snubblar jag in på den här lite hastigt. Väldigt tjejigt.Nu ropar Sigrid att maten är färdig så jag får väl smyga in och se vad hon bjuder på från sin micki-spis. Sen får det bli lite mer riktig kvällsmat för oss trötta damer. Imorgon väntas förmodligen lite picknick om vädret ser ut som denna dagen.

KRAM
Börja om från börjanHär är jag! Minns ni mig med den gamla goa bloggen från förr? Jag håller såklart den gamla bloggen varmt om hjärtat än men väljer ändå att avsluta den där den var.

Livet blir inte alltid som man tänkt sig och dessa förändringar som kom mig till mötes, gjorde att min blogg helt enkelt fick ett ganska hastigt slut. Jag har SÅ saknat att blogga men har helt enkelt fegat ur och varit lite för svag för att krypa till korset med sanningen om att min familjesituation inte längre ser ut som den gjorde förr.

Men just nu. JUST NU, ska jag börja blogga igen. Jag vet inte alls om nån gammal goding till läsare hänger med. Vi får se helt enkelt:) Välkommen är du som läser i alla fall. Detta inlägg innehåller väl en hel hög med text men det är väl vad som behövs för en nystart. Och för att kameran är utlånad till min vän. Annars hade jag nog flikat in med en färsk bild. Nu får ni hålla er till godo med ett gammalt foto, som även fick avsluta den förra bloggen.

Anledningen till ny blogg är alltså att jag börjar från noll igen. Jag och barnen bor i en lägenhet i Gislaved nu. Vi trivs jättebra här och försöker mysa till det så gott vi kan. Jag har gått igenom en separation från barnens pappa, givetvis lite smärtsam för vilken separation är inte det? Tänker inte gå in så mycket mer på det men stillar i alla fall nån nyfiken med att det är så läget ser ut.

Jag har igång kommentarsgranskningen av olika anledningar. Man får fråga saker där om man undrar nåt, anonymt eller ej, men man får räkna med att privatsaker kan bli bortrensat. Min blogg and I make the rules.

Förövrigt mår jag förträffligt. Idag har vi haft sol över våran lilla ort och det har flytit på på jobbet. Jag bor som sagt precis där jag vill och tycker att grannarna känns sådär trevliga att man låter ytterdörren gapa öppen en sommarljummen kväll som denna.

Sist men inte minst vill jag tacka alla människor omkring mig. Ska inte nämna namn för då glömmer jag bort någon. Alla är ni betydelsefulla! Det är många av er som undrar om bloggandet så nu är ni säkert nöjda när ni ser att jag startar igen.

Bloggen blir säkert en härlig blandning av godsaker och kanske en smula allvar ibland. Lämna en kommentar om du vill, du är i alla fall hjärtligt♥ välkommen

//Mirka

RSS 2.0