Söndag

Till middag blev det lite kött och potatis med melon och fetatärningar. Liten skvätt olivolja på och lite peppar så blir det alldeles mums!

 

 

 

Från söndagen:

Viola börjar kanske piggna till lite från febern tror jag. Just nu känns hon inte så varm och hon har varit på gott humör under eftermiddagen. Men vi har passat på att vila upp oss så gott det går och Sigrid fick åka till mina föräldrar en stund och leka.

Funderar lite på hur dessa två damer leker nu för tiden. De lever sig in i lekarna väldigt väl och ibland är det nästan som att titta på ett skådespel när de ska gå in i sina roller. Just idag har de lekt nåt väldigt märkligt.
det började med att jag stod i köket och hörde "lyft henne, lyft henne". Tänkte inte så nog på det och fortsatte med det jag höll på med. Sen hörde jag det igen och gick och kollade vad det egentligen var. "Lyft henne, hon är död". Dockorna ligger spridda över golvet och det hjälps åt att lyfta dockorna som om de vore skadade på riktigt. Sigrid lyfter i huvudet på dockan och Viola hjälper till att hålla upp benen. De lyfter varsamt dockan till sängen, pustar och stönar för att det är så tungt, och fortsätter likadant med nästa. Jag går till köket igen och Viola skriker i panik "Hjäääääälp mig!!!! Hon är döööööd"...

Viola är två år gammal så jag undrar faktiskt vart de har fått detta ifrån egentligen. Barn leker säkert sånt men jag tycker ändå att det är märkligt tidigt att leka att folk är döda. Jag vet inte..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0