RegnsöndagVilken lång dag det blev idag. Helt slut i rutan. Började med långfrulle som vanligt och tjejerna fick sedan gå till sin farmor medan jag åkte och vattnade lite blommor. Väl hemma blev det kyckling till middag. Jag som har lite svårt att hålla mig stilla ibland drog på tjejerna regnkläder och gav mig ut på promenad. Tänkte att man kanske kunde hitta lite blåbär nånstans och visst börjar det finnas nu. Vi plockade dock inte med några hem men Viola hon åt direkt med god aptit. Jag får ta med dem ut i skogen nästa helg igen kanske.

Stannade till på en av våra nya lekplatser och jag måste nog säga att den ligger under all kritik. Värdelöst för småbarn och jag har nog hittills inte sett någon som faktiskt leker där. Det är litet, inte anpassat för mindre barn och dessutom ett märkligt staket ut mot vägen. Ska det kallas inhängnad så att barnen inte springer iväg? Sigrid kan säkert gå rätt under understa brädan. Tråkig är den också. Så vi stannade som vanligt inte så värst länge.
Helt klart roligare att plaska i pölar, tycker även jag som utan tvekan drar på mig gummistövlar och springer som ett barn.

Vi träffade också på tre stora harar som tillsammans samlats för att äta lite grönt i en trädgård. Kul att se så många på en gång! Och vi kom riktigt nära utan att skrämma dem.


Nu fortsätter jag resten av kvällen med näsan i en bok!

KRAMKommentarer
Postat av: felicia - 19 år och mamma

vilka härliga bilder! och söta döttrar =)

2011-07-18 @ 23:44:57
URL: http://ettheltnyttliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0