Några sånger o sånt


Sitter i soffan med speedway på tvn. Kunde varit värre. Om det hade varit fotboll. Tur man har älskling nummer 3, datorn påslagen. Har tänt lite ljus och mysdressen är på. Gårkvällens chips får hålla mig sällskap med några goa låtar på spotify. Lite hjärta och smärta är temat för den här kvällen. Barnen sussar sött sen länge nu, vi har haft en riktigt bra dag vi!


Spanat lite på Ellos idag igen och har kommit fram till att dessa saker borde klickas hem så småningom. Jag vill ju ha en såndär bur att lägga in en murgröna eller blockljus i. Den här fina är ju i svart och jag hade nån vision om en vit. Men som sagt, den här svarta är väl ypperligt snygg den med, så vi får se. Kanske,kanske.Samt den här vägglampan som kunde ha gjort sig rätt bra vid min säng. Spanade faktiskt en extra gång på Josefins säng idag och tänkte att det var ganska ledsamt att Hemnes från Ikea inte finns i den storlek jag vill, hon har ju den och den verkar ha utgått dessvärre. Jag kanske ska vänta med lampan tills jag hittat den där gaveln/stommen jag vill ha och hålla mig till min pinnstol till sängbord med vanlig lampa på.


I skrivande stund hann jag lyssna på den här låten. Det är fortfarande en kent-släng-dig-i-väggen-låt. Bra att avsluta lördagen med. För nu har jag nog inte så mycket mer att säga denna kväll. Godnatt!

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0