Lugn lördagStackars lilla Viola har gått och fått feber. Så denna lördagen blev inomhus, vi som hade tänkt gå ut och hitta på nånting. Hon har sovit en stor del av eftermiddagen vilket resulterar i att hon i nuläget ligger och myser med täcke och kudde framför tvn, Sigrid försöker tröstande läsa en bok om däggdjur för henne. Vi har fått i oss glass och vattenmelon, that's it. Ingen hunger för någon av oss direkt i den här märkliga luften och värmen. Fönstrena står öppna genom hela lägenheten men den efterlängade vindpusten kommer aldrig.
Sigrid och jag har roat oss med att rita och titta igenom alla foton. Hon pratar mycket om när hon låg i min mage just nu, och hon tycker att hon hade så himla lite hår när hon var nyfödd. Fast jag har förklarat för henne att hon såg ut som ett litet troll när hon kom. Klart det vuxit sig längre nu, men den kaluffsen hon hade när hon föddes gick inte att ta miste på.

Det regnade dessutom innan och det var ingen höjdare för Sigrid. "Stäng av regnet, mamma!". Hennes kommentarer blir bara roligare och roligare och Viola är inte sen att haka på.

Ja, vi får hoppas luften är lättare imorgon och att Viola är bättre. Just nu känns det som att alvedonen verkat lite i alla fall. För hon frågar om jag kan sätta på "skaka rumpan" med sean banan, det är ett på-väg-att-bli-friskhetstecken. Hoppas jag. Stackars lilla gumman.

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0