Lördagens bestyr

 

Gulligt
Vaknade skapligt i tid för att först ta en titt in på jobbet och se hur de hade det. Stövlarna var redan på, för jag kunde nog nosa mig till dagens väderprognos. Så vi knatade iväg på promenad. Stannade till nere hos mina föräldrar och åt lite. Jag rotade fram lite bunkar för blåbärsplockning och fick med mig tjejerna ut. Inte ett blåbär i sikte. Dessutom duggagde det rätt bra när vi precis kommit ut i skogen så vi stod blick stilla under en stor tall som skydd.

Så istället för blåbär blev det ett längre snack med kossorna. De har härmed fått nya namn också: Lilla My, Mumin, Lilla Viola, Mamma Mu och Pappa Mu. Uppfinningsrika döttrar har jag minsann.När vi kom hem igen tog vi fram cyklarna för att hinna cykla några varv runt kvarteret innan den riktiga skuren drog in. Det var precis på sekunden att jag hann ställa in cyklarna igen. Så under åskan blev det fruktstund och rita, lite här och var, på papper och några läckra streck i ansiktet. Sen somnade Sigrid rätt in i ritboken med pennan i hand. Så jag lyckades pigga upp henne och få henne med på promenaden hem i alla fall.

Nu ikväll är en ganska ensam kväll känner jag. Det blir lite mer påtagligt vissa dagar och den här kvällen är väl sådan. Men ensam är stark har jag hört så jag ska försöka intala mig det. Kanske ska jag ta mig ett varmt dopp i badkaret. Eller sortera nånting i klädkammaren... Ensamheten blir nog mest sådär påtaglig när det faktiskt är lördag och man seriöst funderar på att plocka fram dammsugaren vid den här tidpunkten. Det borde va en man i huset som gör det. Hahah. Nä. Jag har det bra jag. Nu har jag hela cheezeballspåsen för mig själv ikväll!!


KRAM
Kommentarer
Postat av: Selina

Ensam är stark...ja det har man ju hört en del gånger men stämmer verkligen det?

Alla får vad dem förtjänar till slut & vad jag vet så förtjänar du kärlek i stora lass!Men att ha ostbollarna för sig själv är ju inte fy skam det heller ;-)Vad sägs om en kvällsfika nästa måndag lr tisdag?Kram <3

2011-07-24 @ 23:00:01
URL: http://loveselina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0