Fridfull morgonDenna morgon är så lunkande lugn att jag till och med hinner ta en extra kaffe. Sitter och spenderar någon minut vid datorn tillsammans med lite S.o.a.d. Barnen är förvånansvärt tysta, helt fast i något på tvn. Regnmolnet ligger inte långt ifrån nu och jag förväntar mig en skur innan det blir av till jobbet.
Hade kaffebesök för en stund sen och jag har även hunnit med en dusch.

Ser ni på bilden hur jag tryckt ihop min älskade byrå med tv-möbel? Min Hemnes var det absolut viktigaste för mig, så den ville jag inte lämna i flytten. Den skulle med till varje pris och nu står den där. Lite skumt placerad men det går. Det är fortfarande så tomt på väggarna i vardagsrummet. Jag ska få upp en lång rad hyllor här ovan på väggen tänkte jag. Ända bort tills väggen böjer sig(?!), den böjen ser man dock inte i bilden. Men därifrån hörnet till ganska långt i alla fall. Och tjock-tv får nog hänga med ett tag till. Jag är så nöjd med den och ser ingen anledning att byta, som förklaring för alla platt-tv-fantaster.

Jaha, då var det nog dags för en sista påfyllning av kaffe. Som säkert alla andra idag, följer jag nyheterna om Norge. Såhär nån dag efter händelserna, tycker jag fortfarande att det är lika otäckt och skrämmande. När det är så nära oss blir det helt plötsligt så verkligt. De vänner som befinner sig i Oslo verkar ha klarat sig bra i alla fall. Man undrar vad som driver folk till att göra något sådant och jag tror nog att den riktiga förklaringen till det ligger långt borta. Om man ens vill veta.

KRAM
Kommentarer
Postat av: Heli

Vilken snygg tv-bänk! Var kommer den ifrån? Misstar jag mig helt om jag tror att den känns lite 50-tals retro så där..? Du kan väl svara på fb lr nåt när du har tid! :D

2011-07-30 @ 12:41:39
Postat av: Mirka

Tvbänk är en ihopsatt sak av två gamla låga byråer från ikea. Utgången produkt som jag inte sett i sortimentet på länge. Smart för tjock-tv i alla fall!

2011-08-12 @ 21:55:38
URL: http://mirkasminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0