En onsdagsmorgon

Mitt enkla vardagsrum som än så länge saknar hyllor och väggpynt. Det får komma upp mot hösten tror jag.

Igår kväll hörde jag minsann hur alla semestrande Gislavedsbor hade trevligt ute "på stan". Härligt med lite liv och glädje mitt i veckan sådär. Själv satt jag och tittade på tv och dator en bit in på kvällen och valde faktiskt att avsluta med läsning av bok rätt tidigt. Hur skönt är det inte att sova ut egentligen? Det blir nog inte så många timmar för mig vanliga nätter när jag vakar alldeles för länge.

Idag vaknar vi till en ganska mulen dag och enligt min uppskattning kanske det släpper ner lite regn också. Jag ska lämna döttrami på sommardagis och själv ska jag kila till jobbet efter några trista ärenden på försäkringskassan.


Lite bläddrande i böcker fick det bli som start på morgonen idag. Tjejerna vaknade som jag, utsövda och det var inte riktigt läge för frukost på direkten. Nu är i alla fall leken i full gång och jag har nog hittills hört ordet "bajsgroda" ropas sidådär 17 gånger. Var det nu kan tänkas komma ifrån. Inget uttryck som jag själv använder i alla fall. Mitt te för min onda hals är uppdrucket och nu avrundas det med kaffe i hattifnattarnas mugg.

Får önska Dig en fortsatt bra dag!

KRAM
Kommentarer
Postat av: p i n k n a t i ♥ n

Sv; Ja dom är verkligen superfina :)

2011-07-13 @ 20:08:01
URL: http://pinknation.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0