Dag 4

Mina mål/drömmar/önskningar

Jag fick lov att dra ut lite på den här utmaningsdagen för jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva om det och jag hade väl inte motivationen igår helt enkelt.

Mina allra största mål i livet är att uppfostra och leva med mina barn. Att tillgodose deras behov och leva upp till det som jag lovat mig själv och dem redan den dagen de föddes. Jag kunde inte ge dem riktigt på pricken allt, men trygghet och kärlek har jag i alla fall massor av.
Håller jag det som jag lovat dem så håller jag även mig själv uppe tills jag blir gammal och gaggig. Och det är jag stensäker på.

Många drömmar i livet handlar givetvis om materiella ting också. Stundtals önskar jag givetvis att jag hade haft körkort och kunnat ta en bil och köra mina barn på massa äventyr. Ingenting är ju försent och en vacker dag kanske jag har möjligheten att köra en bil också. Just nu är barnen små och som tur är kräver de inte så mycket sådant än. Barn är flexibla och det är bara fantasin som sätter gränser för vilka äventyr och roligheter vi kan hitta på här. Sen när Violas åksjuka lugnat sig lite ska vi dessutom åka iväg lite längre med andra färdmedel tänkte jag.

Mina önskningar är att vi får ett friskt och välgående liv. Att mina barn lever tryggt och att vi ska vara lyckliga tillsammans. Att barnen följer sina egna viljor och drömmar och litar på mig som förälder i vått och torrt.Jo.. sen önskar jag mig en sån där Dualit brödrost också.

Finns på RoyalDesign, och kanske snart i mitt kitchen om jag själv får avgöra. För vi har verkligen ingen brödrost så vi är i enormt behov av den.


Kommentarer
Postat av: Selina

Såg att vi snart ska få in denna & tänkte på dig ;-)

http://www.netonnet.se/art/hem-och-hushall/matberedning/matberedare/kitchenaid-artisan5ksm150psepk/156844.3409/2011-07-03 @ 17:14:23
URL: http://loveselina.blogg.se/
Postat av: Boel

Sv: Roligt att du ocksa gor utmaningen! :)

2011-07-04 @ 08:45:43
URL: http://mittlivioz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0