I Love...Hejhallådär!

Nu var det redan onsdag och fröken Mirka har glömt bort bloggeriet för nån dag igen. Men vad gör det? inte så mycket. Jag har jobbat på i vanlig ordning och vädret har bett mig stanna inomhus. Det är inte så att jag annars skyr regnet men nu har det faktiskt gått lite över styr.

Igår hämtade jag hem The jacka men jag vet inte om jag ska säga bu eller bä om den än. Den är fin men jag ska nog bara gå med den lite här hemma för att se om den är ok eller ej. Sprang faktiskt en runda till jobbet innan och gjorde en snabb-piruett med den på för att få en bedömning. Chef, arbetskamrat och nån kund gav sitt utlåtande och det var överhängande godkännt.

Duschcreme enligt ovan skall klickas när den finnes på lager. Den påminner väldigt mycket om Philosophy till utseende, så innehållet är säkert helt toppen det med. Men det var just denna jordgubbsdoften och cocos som jag var ute efter. Den som väntar på något gott...

För övrigt är jag lite speedad efter en ganska stor mängd kaffe idag. Var en smula svårstartad på morgonen så jag tog dubbla kaffe, hemma och på jobbet. Dessutom några koppar nu. Får mig att tänka lite på den här roande tjejen. Som jag idag.

Ha det gottigt!

Min energi ska läggas på någon städaktivitet nu!


KRAM


Kommentarer
Postat av: Johanna

sv: Haft en fin dag, tackar som frågar :) Hoppas du har haft en lika fin dag som jag. Ja jag är riktigt nyfiken på hur de har fått ihop det.

2011-08-31 @ 19:01:53
URL: http://madebyje.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0