Rosépeppar-Kyckling

 
 
Goddagens härliga Fredag!
 
Här har julen sakta men säkert börjat städas ut. Känns skönt det, nu är man sugen på ljus och vår. 
Gran-doftljuset är undanplockat och ersatt med fräsch citron. 
 
Till lunch idag fick det bli fredagskyckling i en sås med smak av rosépeppar. Icke att förglömma denna goda krydda.
 
4 kycklingfiléer
4 dl grädde av valfri kvalisort
1 msk rosepeppar
1 msk kinesisk soya
1-2 msk sweet chili sås
kycklingbuljong
halv ask philadelphia
1 dl mjölk
 
Sätt ugnen på 200 grader
Dela filéerna i två delar och förstek dem med salt och peppar.
Lägg i en ugnssäker form.
Koka upp grädde med krossad rosépeppar, soya, chilisås och buljongtärning. Ställ av från plattan och vispa i philadelphia och mjölken.
Häll över kycklingen och ställ i ugnen ca 20-25 minuter. 
 
 
Här serverades idag ris och broccoli till.
 
 
Ha en fortsatt skön fredag nu!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sofia

gud vad gott :D

2014-01-05 @ 21:20:13
URL: http://byfia.com
Postat av: Karin

Det där tog jag en printscreen på, lät väldigt gott .Tack för tipset:)

2014-01-06 @ 02:13:18
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0