Lite nytt

 
 
 
Tjingeling!
 
Regnet det bara öser ner, så vad passar väl bättre än att ta en liten tur till Lindex och spana. Fick med mig lite smått och gott, bland annat en ny väska i lagom stolek för allt jag behöver ha med mig.
Hittade dessutom ett tjusigt halsband och lite basplagg och en festligaree topp också. Inget märkvärdigt egentligen.
 
Nu får ni se min nya "prylsamlarbyrå" när jag ändå är igång. En Hemnes i högre modell. Har ju en Hemnes i längre och större modell i vardagsrummet också. Men den här nya är ämnad för mina kläder mest. Den var på väg att utgå i den vanliga vita färgen så jag norpade åt mig den när vi var i Jönköping senast. Kan inte tänka mig att ha den vitlaserade då ingen annan av möblerna går i det.
 
Annars då? Jo, dagen började väl inte riktigt där den skulle. Täppt i näsan och lite tröttare än vanligt. Hade fullkomligt hjärnsläpp när jag skulle prata med Sigrid innan frukosten och glömde bort hennes namn (???! Vilken morsa man är?!). Insåg sedan att jag glömt väcka Viola till frullen och hon låg kvar och sov i djupaste i vanlig ordning. Mixade mig en mycket hälsosam smoothie (ja, jag kör hårt på sånt nu) och hällde den rätt ner i muggen med kaffet. 
 
Jag är både trött, förkyld och inte helt kurerad från influensan. Det skyller jag på. Den här eftermiddagen är därmed menad till att lufsa runt hemma och lyssna på First Aid Kit.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Vilken snygg! Fick höra av min kompis som jobbar på Lindex att de ska öppna här i Shanghai i höst, underbart tycker jag - de har riktigt mkt fint. Fast då ska ju vi iofs snart flytta hem ändå:)
Krya på dig så mkt! Regniga förkylda dagar kan kännas riktigt tunga, men det kommer bättre tider:)

2014-01-10 @ 06:44:34
URL: http://karinolofsson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0