Små svävande änglar

 
 
 
 
Godmorgon Måndag!
 
Efter önskemål handlade mammsen med sig en ängla-mobil från favoritbutiken i Helsingfors. Den fick en tillfällig placering i fönstret och nu svävar änglarna i rostfritt så fint. Blir perfekt nu när julstämningen ska in i huset!
Andra fina ting från Pentik hittar ni här, synd att det inte finns fler butiker i sverige.
 
 
Idag har man vaknat på alldeles rätt sida, tidigt också utan bekymmer. Frullen är avklarad och jag har precis diskuterat med tjejerna om vi ska ta en promenad till bibblan efter lunchen. Sigrid började fråga lite om döden när jag diskade nyss. Och ja, det är svårt att förklara vad som händer efter döden. Kanske kan vi hitta en bra bok om det sen.
 
 
Viola är på strålande humör efter att hon fått på sig kjol och sin fjärils-tröja. Men två klädintresserade tjejer i huset kan man inte mer än rycka på axlarna och låta dem sköta dagens outfit själv. Det brukar bli bra utan min hjälp.
 
Och så Sigrid, så lik sin mamma, bäddar sängen så omsorgsfullt och lägger prydnadskuddarna i ordning. Helt fantastiskt vad en sån liten grej kan göra. En bäddad säng ger genast ett städat intryck. Jag tror att tomten kommer med nya fina påslakan minsann.
 
 
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0