det blev 14 veckor 
Så många veckor spenderade jag på mina förbannade kryckor. Och vet ni vad? Jag tappade aldrig humöret helt. Man får göra det bästa av det helt enkelt. Nu har jag gått utan kryckor i helgen och det har blivit lite prövning för lilla foten, men jag kommer igen. Ska bli sååååå skönt att komma tillbaka till jobbet snart igen.
 
Jag har haft lite otur med vården även denna gången, men det är ju inget ovanligt när det gäller mig. Det som skulle tagit 8 eckor blev istället den dubbla tiden .Nu är jag i alla fall på väg att bli bra och det är det som är huvudsaken. Foten är inte helt läkt, men den har i alla fall börjat läka.
 
Har egentligen inte haft något speciellt att säga så därav få uppdateringar. Jag har funderat på att lägga ner det här helt, men jag vet inte än. Bloggen ligger ändå nära hjärtat på något vis.
 
Idag sjunger vi skönsång till den här här hemma. Tjejerna tycker väl att mamma är konstig som tar i från tårna i sången, en håller för öronen och den andra springer och gömmer sig.
 
Nu ska vi fira farfar som fyller år, Grattis till honom!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jess

Va grym du är som inte klappat ihop totalt! Det är bannemej inget kul att bryta benet, kan tänka mig att det är ännu värre med två kids i hushållet som ska tas hand om samtidigt :) Kram

2012-09-12 @ 22:16:23
URL: http://jessansworld.blogg.se
Postat av: minna

Neeeej klart du inte ska sluta med bloggen :-)

2012-09-13 @ 02:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0