Hej alla sköna bönor!

 

Barnen sticker till sin pappa och snart är det tomt hus. Man blir lite vemodig varje gång men sen är det alltid den där gnistan i huvudet som säger att "Nu, nu kan du springa runt byn med lurarna i öronen", eller "Varmt bad, en kopp kaffe och färga håret!!!!" . I know, det är väl inte helt sinnes att dricka kaffe och ta ett varmt bad samtidigt, men det är väl en av mina mest avkopplande stunder i livet. Den här helgen unnar jag mig min kusin. Hon ska fylla på energi- och glädjeförrådet till bredden. Härligt!

Ja. Och nån flaska vin ska vi såklart dela när hon kommer imorgon. Är det girls night så är det. Nu blir det inte denna variant den här gången. Men man blir lite sugen mot våren, på dess friska smak med fruktbitar i botten.

 

Dagens musikval.

 

Nelly Furtado är för mig en artist som bär diverse minnen med sig. Jag kommer ihåg Powerless som en vän från Jönköping älskade. Han sjöng och dansade med inlevelse varje gång. Och det dröjde inte många gånger innan man fastnade för den låten.

Och så någon annan dänga som påminner om ung kärlek när den var som bäst. Herrejösses vad tiden går. Kommer ihåg Promicuous, när den spelades i bakgrunden på en utbildning jag gick. En tjej satt och snurrade på sin kontrorsstol och sjöng i högan sky (rätt illa faktiskt). Kille bredvid spelade nåt onlinespel på datan och jag satt och var nervös över att min grå kofta skulle vara ful när jag träffade en kille jag var kär i. Haha. Den grå koftan älskade jag väldigt mycket.

 

Jaja. Nu ska vi inte drömma oss tillbaka för mycket.

 

Något som ligger väldigt aktuellt i tiden för mig är att jaga rätt på glassen. Eller snarare råka den slinka med i korgen nästa gång. En barnfri helg känns som att den är till för just detta. Äta dyr glass helt själv.

Inte sådär gråtande och självömkande som på film. Utan med hög musik och hurra-rop! Här unnar vi oss något extra.

Nästa gång jag trillar in på varuhuset. Check them out.

 

Jag lägger även tårtfat med fot i min önskelista. Det är något som jag saknar och Leilas är såklart extra fina.

 

Nu ska här packas, städas ,fixas och donas! Allt i rätt fredagsanda. Sigrid dansar snart fötterna av sig när hon får höra David Guetta. Viola hänger halvt med.

Allt i sin ordning!

 

Trevlig Fredag !

 

 

KRAM

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Jess

Det är bra att ha de där knepen som gör att man kan koppla av totalt. Hemmaspa, ett varmt bad och löpning gör mig lugn :)Har också spanat in de där ljuslyktorna från IKEA, så himla fina! Ha en skön vecka. Kram

2012-05-21 @ 08:06:05
URL: http://jessansworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0