En ledig dagTjingeling!

Det är knappt man vågar erkänna hur lat man är en röd torsdag som denna. Mysbrallan på och en härlig playdate med finaste E och M har avnjutits. Tur att hon bringade fikabrödet för det hade jag absolut inte heller på lager.

Det blev makaroner och korv till middag, för vad skulle man annars göra en lat dag liksom.

Snart ska vi dock skärpa till oss, säkra oss om att regnmolnet pyser förbi, slänga ut sängkläder på vädring och ta en tur till tvättstugan.Men medans tjejerna sitter och kan varenda replik i Trassel-filmen, passar jag på att spana bloggar och lyssna på musik. Än finns tid för vila :) Kan dock inte låta bli att slänga ett öga på filmen jag också. En av de finaste Disney-filmerna helt klart.

Medans tjejerna lekte innan satt vi mammor och spanade potentiella klänningar till E. Själv fastnade jag för den här, det kanske inte riktigt var vad vi sökte efter från början. Nu är jag dock tveksam till att den skulle funka på mig. Men fin var den. Värt att nämnas när den ändå hade alldeles förträffligt pris också.


Har börjat leta lite smått efter en bra väska att få ner datorn i, som ska gå som handbagage på flyget. Dock inte en vanlig datorväska eftersom lite därtill ska packas ner. Hur mycket får man vanligtvis ta med som handbagage? Någon som vet? Och tips på väska(en fin såklart) mottages gärna.
Weekendbag från Friis&Company finnes här.

Hoppas ni har en fin ledig dag allihopa!

KRAM
Kommentarer
Postat av: Anonym

5 kg brukar d. Vara :-)

2012-05-18 @ 13:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0