Hallå alla glada!

Mina små töser börjar fredagsmyset tidigt säger de och sitter tillsammans och spelar kort på golvet. Härligt när de leker så bra tillsammans!
Det verkar lite som att jag haft något knasigt med mina kommentarer på bloggen den senaste tiden men jag hoppas det ordnat sig nu.


En av ortens tidsfördriv-butiker måste vara Rusta. Där hamnar man om man har vägarna förbi eller om man bara ska spana lite smått. Senast jag var där hamnade jag bland tapetrullarna med E & J. Och så liten paus vid utemöblerna. Känna lite på mattorna. Lukta på duschkrämer. Och så ögonen öppna efter vårens nyheter. Det här fina ljusfatet skymtade jag inte denna gången men den dyker säkert snart upp. Helt underbart fin! Mirka önskar sig!


Det har förmodligen inte undgått någon att Leila slog upp portarna för sin webshop i början av veckan. Liksom många andra hade jag i början väldigt svårt att ta mig in på den kraschade sidan, intresset och trycket blev hårt. Och visst fanns det superfina saker i den butiken. Jag återkommer säkert fler gånger, sen när det blir dags att fylla på i köksskåpen!Lite helgmusik såklart!

Lilla J som spenderar sina dagar i fotostudion på Nelly, drog denna veckan min uppmärksamhet till den här fina jackan. Klicksugen givetvis!
Tackar för tipset!Nu ska jag laga lite spagetti med tjejerna! På återseende!

KRAMKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0