Doft och blomsterHejhej!

Skulle nog inte vilja påstå att bloggen är hårt uppdaterad dessa dagar. Det är väl helt enkelt för att helt andra saker kommer emellan.
I helgen firade jag min födelsedag, i fredags med min kusin som var på besök och i lördags en alldeles perfekt och lugn födelsedagskväll, uppkrupen i soffan hos T. Såklart såg vi melodifestivalen och jag vet inte riktigt vad jag tycker om de bidrag som gick till final. Torsten Flink är kanske inte min stora idol direkt.

I söndags hade jag fint fikabesök och fick fina presenter och igår dagen startade jag hos tandläkaren för att laga en tand som blivit attakerad av karies som följd av förra årets operation. Skräcken i mig gjorde att bedövningen inte riktigt tog som den skulle, så tandläkaren öste på en extra omgång som lamslog mig från tinningen till hakan halva dagen.


Spenderade även någon timma ute med tjejerna och vi handlade på hemvägen ett par Peperomior och ett härligt doftljus. Måste säga att denna var snäppet bättre än Clean Cotton faktiskt, inte bara distinkt doft av sköljmedel. Fann den i min gamla vän, Idas blomsterbutik. Hon hade precis fått in dem så det var många härliga nyheter där. Man fick även med en liten doftgrej som man kunde hänga upp, perfa till badrummet hos mig.

Nu ska det jobbas för glatta livet!

Ha en skön tisdag!

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0