Plantering och hörlurarMorsning Korsning!

Här var det en måndag morgon med full fart. Tjejerna har tittat på sina fynd från gårdagen och jag har hunnit dansa en vals med dammsugaren.
Igår blev det en tur till Ullared med tjejerna och mamma. Jag handlade väl egentligen inte sådär värst mycket att visa upp här, men ett fat och ljus blev det, som jag fixade iordning med en Muehelenbeckia på kvällen.
Ett par nya efterlängtade hörlurar också. Egentligen hade jag velat ha andra, så jag får väl vänta och se om mina vanliga vita dyker upp någonstans i något skrymsle. Men dessa får duga sålänge. Bara de fungerar så är jag nöjder.

Girlsen tyckte att det var skoj att shoppa igår. Viola fick följa med mig och Sigrid strosade runt med mamma. Viola ville shoppa skor så det blev det också. Hon hade ganska noga planerat det innan vi åkte dit.

Japp.

Vi får väl se vad den här dagen bjuder på. Grannen var precis in och räddade oss med en miniskruvmejsel så att vi kan spela lite fiskspel med tjejerna. Batteriluckan satt nämligen med miniskruv. Så nu ska jag vinna över dem tänkte jag...höhö.

Hoppas ni får en fin måndag!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0