MattförälskelseTodelooo alla fina!

Haha, Viola kom precis med en gammal bit knäckebröd från sitt rum. Sa att hon hittat den vid spisen och att det minsann inte får ligga massa gammalt knäckebröd där inne! Armarna i kors och stampa med foten. Hmmmm, undra hur den kom dit. Sigrid äter nämligen inte knäckebröd. Däremot råkar lilla V vara storkonsument.

Idag visar vädret alla sina annorlunda sidor genom att svepa en drös snö över orten. Bara sådär den 17/4.

Jag sitter och har fått span på den helt underbara handvävda mattan, Asko från danska LinieDesign. På önskelistan alldeles omedelbart. Tänk den i mitt mini-vardagsrum med en matchande hörnsoffa och puffade kuddar runt om.

Det är ungefär här jag lite motigt erkänner att jag är sugen på att byta klädsel på soffan. Till den farliga färgen, vit. Tänk vad man utmanar ödet med både ett glas rödvin och 20 fingrar från barn under 5 år. Men det kanske är just spänningen jag är ute efter, för att se hur länge den håller sig i skick. Kanske, kanske. Jag är mäkta impad av er med vit soffa i alla fall. Ja, inte ni med skai eller skinn. Ni kan ju bara torka av era. Vitt tyg menar jag givetvis. Living on the edge liksom.

Nu är det tid för dagislämning snart!

Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: ENDENISE - a mama's story

sv: tack fina du för din kommentar. Att försöka är det enda jag kan göra. kramis!

2012-04-17 @ 19:34:26
URL: http://endenise.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0