Woho!!
Äntligen helg! Eller nja, inte riktigt. Jag kör ett arbetspass i morgon också. Men lite extra fredagsmys med tjejerna ska det såklart bli.Startar dagen med att glädjande berätta att Indiska öppnat sin webshop! Buddha är min favorit.

Min favorit är slut! Crabtree & Evelyn lockar så gott som med alla sina doifter. Den här har jag inte sniffat på än, men kan bara ana hur god den är. Men jag vågar nog inte byta ifrån min med hederliga liljekonvalj. Eller?
Är även supersugen på den här med citron. Svårt val, svårt val.
På söndag blir det avkoppling i soffan med filmen Shutter Island som går på 4:an. Perfa avslut på den dagen, eftersom ett besök i Ullared står först på schemat. Happy Shopping for me!Hur söt var inte den här då? Måste fråga Sigrid vad hon tycker allt. Hon älskar säkert.Reminder!
Äkta vara är bäst. Efter veckans katastrof, då oboypulvret tog slut och Violas tårar trillar inser man hur värdefull den gamla hederliga chokladmjölken är. Och helt ärligt, tanken på att göra det med kakao hade inte slagit mig om jag inte hade råkat stå där med den tomma plåtburken, med insikten att den där andra sötsliskiga pulvert var slut. Hurra för riktig varm choklad! Nu kan även mamman i familjen tänka sig en kopp.


Veckans helt klart bästa prylnyhet(som vi kännt till hur länge nu?) är såklart RÅSKOG. Rullvagnen som kan stå överallt. Helst i mitt kök!Och snart får jag nya hörlurar! Som jag längtar!

Ha en fin fredag nu alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0