Långfredag = Ledighet!


Känns som en riktigt bra start på dagen med tjejerna idag. Just nu leker de för fullt på sitt rum, de har dukat upp sin lilla kaffeservis för picknick i sängen. Och gissa vad jag gör då? Jaa just det. Kaffe.


Påsken är som sagt här och dagen till ära har jag funnit en gul Roberts Radio. Tänk vad den hade lyst upp köket en regnig långfredag som denna.
Det blir faktiskt dubbla låtar denna morgon. Mycket musikintag denna veckan, när vädret har hållt sig för powerwalks. Nya walkingskor investerades igår också, så nu blir det ännu mer sprutt på mig i promenaderna.
Jag är peppad!
Helt fin!
[]


Och jag? En klocka liksom, när händer det? Jag har från början ställt min mobil efter ortens heliga klockstapel(gå inte efter den vänner). Jag har lärt mig att i huvudet räkna ut tiden med sju minuters differens från vad iphone säger mig. Och här står jag idag. Och jag kommit på att jag faktiskt kan tänka mig ett armbandsur. För det vore ju ganska praktiskt. När jag väl ska se klockan som sitter på kommunhuset från jobbets förnster, då är det alltid en hissad flagga i vägen.
Om man inte ska vara riktigt så färgglad som kuddexempel ovan finns ju alltid Ylva Skarps skapelser. Alltid lika fina och den här lite extra. Härligt budskap!
Finnes bla. [här----->]Extratjusigt att lyssna på musik ur dessa.

Minnet är gott men kort. Det är därför det blir lite överaskning för både mig och tjejer när vi går och hämtar ut paketet från HM. Men nåt sånt här var säkert med denna omgången. En av helgens To-Do's.

Nu: Fixfix innan farfar bjussar på påsk hos sig.Kommentarer
Postat av: Lina

Hoppas ni haft en supermysig påsk! :-)Kram <3

2012-04-10 @ 03:04:08
URL: http://loveselina.blogg.se/
Postat av: Josefin

2012-04-10 @ 05:50:17
URL: http://stormwall.blogg.se/
Postat av: Josefin

tippen here we come!

2012-04-10 @ 05:50:59
URL: http://stormwall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0